http://www.direktprodukter.se

Nitrilgummimattor

Tillhör våra "storsäljare" Nitrilgummimattor finns även i utförande som Ringgummi- & Modulmattor

 

I de fall där mattorna finns som både avkapat (vid köp av ex.vis 1 st x 3,20 m, eller 2 st x 4,10 meter) gäller det högre löpmeterpriset, 
respektive som köp i hel rulle, då är det ett lägre pris per löpmeter som gäller!

 

Art nr 300960 Ergo Top. Varje matta är 91x91 cm Kantlist finns att komplettera med i svart alt gult
Här en nitrilgummimatta som klarar de flesta arbetsmiljöerna. En slitstark matta med tät ovansida som är halksäker. Gummidubbarna på undersidan lyfter mattan och ventilerar den mot både kyla/värme samt innebär också att den dränerar bra i miljöer där väta och väskespill förekommer. Ergo Top har en mycket bra avlastningsförmåga och den slutna/täta ovansidan bidrar till att den är lätt att hålla ren. Det är enkelt att bygga mattan till större sektioner med det smarta inbyggda kopplings-/modulsystemet. Med kantlist minskar dessutom eventuell snubbelrisk avsevärt. Ergo Top är tillverkad av en speciell nitril-gummiblandning vilket innebär att den är både värmebeständig och motståndskraftig mot oljor, fett, kemikalier etc. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

**********


 

Viking Supernitril art nr 300978, Viking XP Supernitril art nr 300982. Viking  Antistat art nr 301005,

En miljövänlig ergonomisk arbetsplatsmatta i två skikt. Ovansidan har ett 3 mm durkmönstrat gummiskikt i Nitrilgummi med sviktsula av EPDM. Mattan har rundade hörn och fasade kanter för att minimera ev.snubbelrisker. Mattan tillverkas enligt kundmått/kundönskemål och kan beställas i tjocklek 9, 12 resp 15 mm.

Vi har även varianterna Viking Supernitril (art nr 300978) med tjocklekar som Viking Nitril samt Viking X Supernitril (art nr 300982) med tjocklek 17 mm i vårt sortiment.

OBS! Se även SweDurk med art nr 300975 som tillverkas i naturgummi i svart och grått. För utförande i ESD, (endast svart), se art nr 300976!  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  
**********

 

Gripper Nitril, bredribbad, art.nr 301040 (11 mm), art nr 301041 (14 mm), art nr 301042 (17 mm).  En lågt bredribbad (profildjup 2,0 mm) och oljebeständig matta i Nitril. Fasade rundade hörn och undersida av EPDM-gummi. Gripper innehåller inte Pvc, ger god ergonomi, samt är en mkt halksäker matta för tjänst i många år framåt. Isolerar som de flesta mattor mot både kyla och värme samt vibrationer. Tillverkas enl kundönskemål! Mattan säljs här i 11, 14 resp 17 mm tjocklek. Gripp Nitril är en av ett  fåtal mattor som tillverkas bredribbad!

 


 

 

 

 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

**********


 

Ergo Plus i nitrilgummi art nr 301046, en slitstark matta som tillverkas även i naturgummi se art nr 301045). Den bulformade ovansidan stimulerar blodcirkulationen vilket bidrar till att minska belastningsskador i ben och rygg. Mattan i naturgummi passar där man har en relativt torr verksamhet. Dock, mattan har en väldränerande undersida! Mattan i nitrilgummi rekommenderas till miljöer där oljor, fett, kemikalier etc förekommer. Mattan kan lätt kopplas ihop till längre enheter! Standardmått: 60x90 / 90x120 cm. Ändbit samt mittbit finns i 90x120 cm.

 

 
 

 

 

 

 

 

 

 
 

 

**********

 

Art nr 302010 Supertop är en behaglig matta med sin mjuka bubbelprofil skapad främst för användning i kök och livsmedelslokaler. Tillverkas fn endast i måttet 60x90 cm. Mattan levereras i svart nitrilgummi, givetvis med fasade kanter (här visas den dock i grått) den är hygienisk, klart ergonomiskt avlastande och går bra att diska i maskin. OBS! Mattan levereras i svart!

 

 

 

 
Mattan utgår ur vårt sortiment!

 

 

 

 

 

 

 

**********


 

Art nr 302400 / -2430. Ergo SuperNitril klarar tuffa industrimiljöer där svetsglöd, skärvätskor, droppande metall kan förekomma. Den bulformade ovansidan tillsammans med elasticiteten stimulerar blodcirkulationen vilket minskar uppkomsten av belastningsskador i ben och rygg. Mattan passar alldeles utmärkt i ex.vis verkstäder, metall- & livsmedelsindustrin, i arbetsmiljöer där oljor, metallspånor mm förekommer. Mattan kan beställas helt efter egna önskemål, mått eller skisser.

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

**********

 

Ergo Drain

 

  

 

 

 

 

 

 

 

Art nr 301054-1 Ergo Drain (svart). tillverkad i en speciel nitril-gummiblandning i mått 0,91x0,91 m. Modulerna är lätta att bygga till större enheter både horisontellt och vertikalt med det inbyggda smarta modulsystemet. Ergo Drain är en slitstark matta med halkfri ovansida (vilket också underlättar städning). Mattan används med fördel på verkstäder, inom den tunga industrin och på arbetsplatser där våt miljö, (olja, fett, kemikalier etc är vardag).
Art nr 301054-2 Ergo Drain (terracotta), tillverkad i en speciel nitril-gummiblandning, är special-behandlad och tål animaliska fetter, oljor, höga temperaturer etc.den är främst avsedd att användas i storkök, restauranger och livsmedelsmiljöer, men klarar galant även industrimiljöer där man har höga krav på kemisk beständighet. Mattan har hög kvalité och därför idealisk i dessa miljöer. Undersidan med plots borgar för effektiv dränering. Även den har måttet: 0,91x0,91 m
Art nr 301054-3 Ergo Drain (svart). Tillverkas i högkvalitativt naturgummi (är oljebeständig). 
Är idealisk vid arbete i lager, verkstäder, monteringsbord etc där i huvudsak/mestadels lite torrare verksamhet råder. 

 

 

  

 

 

 ********************