http://www.direktprodukter.se

MixLine Produkt & Reklam!

Efter många kunders önskemål om att vi även, förutom Direktprodukters utbud av arbetsplatsprodukter, skulle ombesörja deras behov av profil- och presentreklam, trycksaker, förbrukningsmaterial etc så startade vi upp företaget MixLine som nu varit verksamt sedan lång tid tillbaka. Webbadressen: http://www.mixline.se Hälsa gärna på oss och se vad vi kan erbjuda som kan vara till gagn för just Er!

Vi har nu valt att, som ytterligare service till våra kunder låta, även vissa delar av MixLine´s produkter, tills vidare, finnas tillgängliga även här i Direktprodukter´s webshop.
För att våra kunder, än mer lätttillgängligt, ska kunna se  och ta del av vårt utbud och än snabbare kunna beställa enligt behov och förbrukning börjar vi nu bygget med delar av dessa produkter. Eftersom vi reser en hel del och vår tid hemma på kontoret är begränsad så får det ta lite tid.
Vi hoppas dock att nu ha fyllt upp med en hel del och vi har tänkt att börja med Förbrukningsartiklar, ljusprodukter och en hel del övrigt för att undan för undan bygga ut produktsortimentet. Parallellt skapar vi en webbutik för att renodla en helt separat butik och överföra hela MixLine:s sortiment till vår nya butik och den kommer då att ha adressen:http://www.mixline.se Vi hoppas att genom denna åtgärd på ett bättre sätt nå ut till både våra tidigare trogna kunder såväl som nya tillkommande. Ni når oss med mail på samma sätt som Ni når Direktprodukter (info@direktprodukter.se) och med samma adresser, tel, samt mobilnr. Separat mailadress om Ni föredrar det är: info@mixline.se