http://www.direktprodukter.se

Direktprodukter startade 1987 i Söderköping, i den östra delen av Östergötland och säljer arbetsplatsutrustning mm till både företag och privatpersoner runtom i Sverige. Huvudsakligen arbetsplats-, & entrémattor, stall-, box-, ramp-/trailermattor, arbetsstolar/-bord, kärror/vagnar, lyftprodukter/-redskap, skåp, avfallscontainers mm mm.
Genom ett mångårigt och gott samarbete med utvalda leverantörer kan vi erbjuda ett heltäckande sortiment av högkvalitativa, produkter för de allra flesta arbetsmiljöer.
Vi arbetar rikstäckande och kan ge råd och service så att rätt produkt till rätt pris ger den mesta ergonomiska/ekonomiska nyttan vid företagens olika arbetsstationer och miljöer.
Företaget deltar i arbete, med våra leverantörer, som innebär att all tillverkning skall innebära minsta möjliga miljöpåverkan och att miljölagarna och naturligtvis även alla lagar som ex.vis den mot barnarbete följs.
Direktprodukter levererar produkter och tjänster tillsammans med en hög kundservicegrad vilket kort innebär att vi ska uppfylla våra kunders krav och önskemål på ett fullgott sätt. Många är de företag/kunder som anser att Direktprodukter uppfyller deras höga krav.

Förtroende, kvalité, hög servicegrad, och god ekonomi,

skapar långvariga relationer!

Om/när Ni mailar till oss i olika frågor, bifoga gärna även ett tel.nr där vi kan nå Er. Det förekommer, ibland, mailadresser vilka innehåller ngn felaktighet och då kan vi kanske inte svara Er på de frågor Ni tillställt oss!

Välkommen!